Theo Rose, însărcinată cu Anghel Damian. Primele imagini cu burtica de gravidă

0
theo rose

Surpriză mare în showbiz. Theo Rose e însărcinată cu Anghel Damian. Cei doi ar urma să devină părinți la sfârșitul lunii iunie 2023.

În urmă cu patru luni, showbizul românesc era invadat de informațiile, conform cărora, Theo Rose și Anghel Damian ar fi împreună. Ulterior, pozele cu cei doi în tandrețuri aveau să apară în spațiul public.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, spune Cancan.ro, Theo s-ar afla deja în prima parte a sarcinii. Aceleași surse mai spun că bebelușul celor doi ar veni pe lume anul viitor. Micuțul ar veni pe lume undeva prin iunie.

Deocamdată, artista nu a confirmat și nici infirmat informația dată de publicația amintită, dar se pare că sursele ar fi unele sigure. Vedeta ar fi avut și ceva stări de rău, refuzând să facă o deplasare la Bruxelles, unde ar fi trebuit să cânte.

În interviul de pe platoul de filmare, pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, actrița a ales articole vestimentare largi, care ar putea ascunde o burtică de gravidă. Artista nu a declarat încă nimic, însă gesturile sale o dau de gol. Vedeta își atinge cu grijă burtica și acesta nu este singurul moment în care face asta.

Cătălin Măruță a observat treningul larg al artistei și i-a transmis că îl poartă invers, însă Theo Rose i-a dat replica imediat. Ea și-a ridicat bluza cu care era îmbrăcată și a lăsat la vedere, pentru câteva momente, burtica, pe care a continuat să o atingă în timpul interviului. Gestul a atras imediat atenția și colegilor de platou.

Mai mult de atât într-un video postat pe contul său de TikTok, Theo Rose își atinge burtica, semn că ar putea aștepta venirea pe lume a unui bebeluș.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.