Cum a afectat-o pe Amna explozia puternică din Istanbul

0
Amna

Cântăreața Amna a fost extrem de afectată după ce a aflat de explozia puternică de la Istanbul. Artista urma să plece în Turcia cu fiul său, la un control.

Acum însă, având în vedere cele întâmplate, încă nu este clar dacă artista va mai pleca sau nu.

”Urma să plec la control cu David în Istanbul…”, a scris Amna, în dreptul unei postări distribuite pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, artista povestea că fiul său are mai multe probleme de sănătate. De aceea, a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor din străinătate, care au reușit să îi pună un diagnostic.

În cazul micuțului, o răceala banală se tranforma într-un episod delicat în care David ajungea la spital. După mai multe investigații făcute în Turcia, artista a aflat că fiul său are astm pe baza unei alergii la ciocolată.

De cele mai multe ori, răceala ajungea să evolueze în pneumonie sau bronșită. De câteva luni, băiatul este sub tratament și regulat trebuie să meargă la control.

În urmă cu doar o zi, în una dintre cele mai aglomerate piețe din Istanbul, Piața Taksim, o explozie puternică a avut loc.

Șase persoane și-au pierdut viața, iar peste 80 de oameni au fost răniți în urma incidentului, autoritățile aflând ulterior că bomba ar fi fost detonată de o femeie.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.