Theo Rose, dezvăluiri despre viața de mamă

0

 

Îndrăgita cântăreață Theo Rose a povestit cum arată viața ei acum, de când a devenit mama unui băiețel.

Artista a dezvăluit că e foarte norocoasă fiindcă primește ajutor din partea familiei sale în creșterea lui Sasha Ioan, băiețelul pe care îl are alături de Anghel Damian.

„Da, tare asta cu bunicile, e mișto chestia. Dacă-mi zicea mama acum, ce un an, câteva luni: , aș fi zis: ce-ai mă, ce să faci la mine, ai înnebunit? Dar n-ar fi zis ea, că nu suntem genul, tocmai.

Acum, n-am îndrăznit s-o chem, că are și ea curte, casă, bărbat, muncă. Și a venit. Și când a venit, am zis: mamă… Dar așa trebuie, câte două zile, că dup-aia obosesc și bunicile, trebuie să le dai pauză, că obosesc și ele și cred că se strică treaba. Două zile așa, două nopți să stea bunica cu el, că e odihnită, e fresh, e cutare…

Se joacă cu el, îi face băiță, îl pupă. După aia, o trimiți acasă, că se odihnește. Pac, am găsit schema!”, le-a povestit Theo Rose urmăritorilor de pe Instagram.

Artista a mai spus că rolul de mamă nu e tocmai ușor și că face față cu greu, mai ales că e o perioadă dificilă în care Sasha are colici.

A făcut băiatul colici și are nervii hiperbolici, țipă să-l audă lumea de sâmbătă până lunea”, a spus Theo Rose, în mediul online.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.