Tendințe costume de baie 2022 – toate modelele must-have de vară

0
costum de baie

Simbol absolut al concediilor, costumul de baie este piesa centrală pe care ar trebui s-o strecori în bagaj între 3 tricouri, pantaloni scurți din denim, o rochie „rochie decupată” pentru a arăta frumos și o pereche de șlapi la modă pentru a petrece toată ziua.

Unele femei mizează pe confortul și ușurința unui costum de baie dintr-o singură piesă, altele preferă să-și maximizeze bronzul cu un bikini minuscul. Dar ele ar trebui să caute noutățile, capabile să le sublimeze formele. Vestea bună este că în această vară 2022, când vine vorba de costume de baie la modă, există o mulțime de modele de ales.

Care sunt costumele de baie la modă în această vară 2022?

După o vară a anului 2021 plasată sub semnul foarte sexy între tendința costumului de baie invers și cea a trikiniului, care făcuseră ambele furori la plajă, vara aceasta revine la (puțin) mai mult glamour. Găsindu-și influențele în trecut, vedem o mulțime de slipi cu talie înaltă din anii cincizeci, țesături vichy din anii șaizeci și imprimeuri grafice care țin siguranță mai mult de anii șaptezeci. Un mix and match sinonim cu alegere și libertate!

Pe partea de culoare, negrul rămâne un pariu sigur. Mai șic ca niciodată, este îmbrăcat în detalii feminine: broderie, decolteuri adânci, volane, buline și jocuri de culoare aurii care îi întăresc glamourul. Alături de el, se poartă și piesele complet alb. Culorile puternice precum rozul strălucitor, roșul și ultravioletul sunt esențiale ca cele mai tonice culori.

Privitor la costumele de baie din două piese, bikini-ul minuscul rămâne un clasic, dar sub influența unei mode mai vintage ca niciodată, slipul înalt se impune drept cea mai populară formă de pantaloni în acest moment. Și sutienul cu două triunghiuri care se leagă la spate devine cel mai „dorit” top!

Ultima noutate de semnalat: preocuparea tot mai vizibilă a brandurilor de a-și îngriji imaginea cu colecții care nu (prea) distrug planeta.

sursa: TABU
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.