Anamaria Prodan, vedetă în presa din Marea Britanie. Ce s-a scris despre celebra impresară

0
Anamaria Prodan

Publicația DailyStar a publicat un material amplu despre succesul pe care Anamaria Prodan, referindu-se la averea impresionantă pe care a strâns-o de-a lungul vieții.

Cu titlul „Cel mai sexy impresar are o avere mai mare decât starul lui Tottenham (Harry Kane)”, articolul prezintă detalii din viața Anamariei Prodan despre care precizează că ar avea o avere de aproximativ 170 de milioane de euro.

Publicația menționată mai sus, scrie că o mare parte a sumei impresionante are legătură și cu moștenirea de la mama sa, iar restul sunt din impresariat, afaceri și modelling.

Cei de la DailyStar au adus în prim plan și pictorialul realizat pentru Playboy în 2008, adăugând faptul că impresara nu ar avea o problemă ca fiicele sale să facă acest lucru: „Nu văd nimic rău în a poza într-o revistă pentru adulți, chiar mi-aș lăsa fetele dacă vor”.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe, pomenit și în presa italiană

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este de ceva timp în atenția presei din România, însă se pare că destrămare mariajului celor doi a ajuns și în presa din Italia.

„E o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste douăzeci de ani, dar este o situație rușinoasă pentru că suntem celebri în România. Și această rușine adusă familiei noastre de fostul meu soț e intolerabilă”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Tuttomercatoweb.

Impresara a mărturisit că se va concentra pe familie, o să le fie alături copiilor ei, iar când lucrurile se vor așeza se gândește chiar să cumpere un club de fotbal din Peninsulă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.