Ce sumă primea Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”

0
Andreea Bălan

Andreea Bălan a decis să facă o schimbare radicală și a acceptat cea mai mare propunere din viața ei, aceea de a pleca în „America Express” alături de buna ei prietenă, Andreea Antonescu.

Vedeta a acceptat să meargă cu Andreea Antonescu tocmai pentru că o știe foarte bine și este convinsă că se completează de minune.

Onorariul de la „America Express” nu a fost făcut public, dar dacă a acceptat provocarea de a pleca de lângă fetiţele ei pentru mai mult timp, suma trebuie să fie considerabilă, mult mai mare faţă de ce câştiga la „Te cunosc de undeva”.

Andreea Bălan este una dintre cele mai bine plătite jurate de la „Te cunosc de undeva”. Pentru o singură ediție, în anii trecuți, primea 2.000 de euro pe o singură ediție. Având în vedere că sezonul avea, cel puțin, 15 ediții, cântăreaţa pleca acasă cu 30.000 de euro.

Andreea Bălan va fi înlocuită la masa juriului emisiunii „Te cunosc de undeva” de Mihai Petre, fost jurat la „Dancing on Ice”. Rolul lui Mihai Petre la masa juriului emisiunii Te cunosc de undeva va fi același ca al Andreei Bălan, acela de a juriza prestația concurenților din punct de vedere al coregrafiei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.