Tendința esențială de machiaj inspirată din serialul „Bridgerton”

0
Bridgerton

Eye blush-ul este cea mai nouă tendință de machiaj pentru 2022! Make-up artiștii spun că o s-o iubești, pe măsură ce renunțăm la masca de protecție.

Greu de ratat succesul orbitor al serialului Bridgerton de pe Netflix , dar mai presus de toate, este imposibil de negat impactul pe care l-au avut aventurile (și mai ales look-urile) lui Daphne Bridgerton, interpretată de actrița Phoebe Dynevor, asupra tendințelor de make-up ale momentului.

Nu e nicio surpriză că aspectul „Eye Blush” începe să fie purtat de tot mai multe femei. Această tendință este direct inspirată din tehnicile de machiaj folosite în secolul al XIX-lea de britanici! Constă în folosirea aceleiași nuanțe de fard pe pleoape și obraji, pentru un aspect romantic, proaspăt și feminin.

Pentru a-l obține, aplică pur și simplu fardul de obraz, dar și pe tâmple, pleoape și… buze. Acest look uniform este foarte la modă de câteva luni și nu este neobișnuit să vezi această tehnică trecând prin veacuri, de la anii 80 până astăzi.

Reactualizată de celebrul serial de pe Netflix, această tehnică istorică atrage toate privirile, chiar și pe cele ale celor mai mari make-up artiști. În decembrie 2021, brandul celebrului make-up artist Pat McGrath a dezvăluit o colecție în parteneriat cu serialul, o paletă incredibilă ale cărei umbre sunt formulate pentru a fi aplicate pe toată fața.

Pentru a-ți alege culoarea pentru acest look, te sfătuim să te bazezi pe culoarea pielii tale. Dacă este deschisă, optează pentru un roz lemnos, un bej mat sau un portocaliu pastel. Pentru tenul „mediu”, alege un roz violet, piersic sau portocaliu. În cele din urmă, pentru pielea închisă, alege nunațele prună, maro sau fucsia.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.