Anamaria Prodan a bătut palma pentru o afacere colosală în plin divorţ

0
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. La cei 49 de ani ai săi, impresara întoarce toate privirile oriunde merge.

Aceasta a declarat mereu că e o femeie înstărită, care își permite să ducă o viață de lux. O parte din averea ei a moștenit-o de la Ionela Prodan, regretată cântăreață de muzică populară, iar cealaltă parte a dobândit-o prin muncă.

Este impresară, are afaceri în imobiliare, televiziune și mai recent, în agricultură. Pentru că Anamaria Prodan a investit milioane de euro într-o fermă de vaci. Tranzacția se ridică la suma de 7 milioane de euro, potrivit Click!

Mai motivată ca oricând, după ce a fost inclusă în Top 300 cei mai bogați români întocmit de revista Capital, Prodanca a cumpărat o fermă de 600 de capete de bovine, aflată la câteva sute de kilometri de București.

„Anamaria a achizitionat suprafețe impresionante de terenuri agricole și are alături un fond de investiții care își concentrează toată atenția pe partea agricolă în următorii ani. Partenerii ei sunt din Emiratele Arabe Unite. Anamaria vizitează diferite locații din țară, pe care urmează, alături de partenerii arabi, să le achizițoneze. Ferma de vaci este mare, modernă. A costat 7 milioane de euro. Ferma mică, dărăpănată, din câmp, a lui Reghe, cu care se laudă, nu există de fapt! Are câțiva porci, câteva capre și vaci pentru uzul de consum al familiei”, au povestit surse din preajma Anamariei, pentru sursa citată mai sus.

Din cauza programului foarte încărcat, afacerista nu se va implica în mod direct în administrarea acestei afaceri, însă are oameni de încredere care vor avea grijă ca investiția să fie amortizată în următorii ani.

sursa

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.