Suri Cruise, copia fidelă a mamei sale. Cât de mult s-a schimbat fiica lui Katie Holmes!

0
suri cruise

Fiica lui Katie Holmes și Tom Cruise a fost fotografiată pe străzile din New York cu un prieten luni, 14 martie, în timp ce își plimba câinele.

Suri Cruise, în vârstă de 15 ani, era toată un zâmbet. Îmbrăcată cu un puf kaki, pantaloni negri evazați, o pereche de teniși Converse albastru electric în picioare, ea a arătat un look casual asemănător cu cele adoptate uneori de mama ei, Katie Holmes.

Suri Cruise

Dincolo de aspect, asemănarea fizică cu mama ei este izbitoare: aceeași înălțime, același păr, aceeași formă a nasului și aceleași expresii faciale, fiica lui Tom Cruise este „copia fidelă” a actriței în vârstă de 43 de ani, potrivit tabu.ro.

În 2005, actorul din Top Gun (1986) își oficializează relația cu actrița din serialul Dawson (1998) pe platourile de filmare ale lui Oprah Winfrey. În fața unei mulțimi isterice, Tom Cruise își exprimă dragostea pentru Katie Holmes, ajungând până acolo încât să sară pe canapele.

La șapte săptămâni de relație, cei doi s-au logodit. Nunta lor a avut loc la Castello Orsini-Odescalchi din Bracciano în noiembrie 2006, la șapte luni după ce s-a născut fiica lor Suri.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.