Ce legătură există între Meghan şi Harry şi oligarhii ruşi

0
Meghan Markle

Presa britanică a descoperit o legătură neplăcută între Ducii de Sussex, care susțin că sunt solidari cu Ucraina invadată de Rusia, şi oligarhii ruşi.

Atunci când prințul Harry şi Meghan Markle au părăsit Marea Britanie, cei doi au locuit iniţial în Canada, în vila exclusivistă a unui avocat care are mulţi clienţi oligarhi din Rusia, mulţi dintre ei având legături cu Moscova.

Este vorba despre o vilă aflată pe insula Vancouver, cu vedere la mare şi care valorează 14 milioane de dolari, în care Ducii de Sussex au petrecut două luni la sfârşitul anului 2019, în preajma Crăciunului, până să se mute în America.

Chiar dacă Harry şi Meghan n-au dezvăluit identitatea gazdei lor, o investigaţie a publicaţiei Daily Mail arată că reşedinţa denumită Mille Fleurs era deţinută atunci de o firmă cu sediul în Insulele Virgine Britanice, operată de un avocat britanic printre clienţii căruia se numără zeci de oligarhi ruşi şi un fost politician rus aflaţi pe lista cu sancţiuni întocmită săptămâna trecută de SUA şi Marea Britanie.

Deşi vecinii acestei vile somptuoase ştiu că proprietarul este un miliardar rus, a cărui identitate a rămas secretă, în acte figurează ca proprietară firma de avocatură Tulloch & Co, din Mayfair, Londra, deţinută de britanicul Alastair Tulloch.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.