Simona Gherghe, înlocuită la Antena 1. Ce se va întâmpla cu emisiunea pe care o moderează

0

Simona Gherghe a făcut un anunț important, după ce s-a încheiat emisiunea pe care o modera la Antena 1.

Simona Gherghe va fi înlocuită de Antena 1, anunţul fiind făcut chiar în finala sezonului 7 al show-ului „Mireasa”. Cu această ocazie a fost invitată Dianna Rotaru, chiar înlocuitoarea gazdei, care a vorbit despre noua emisiune.

Dianna Rotaru a dezvăluit că va fi vorba tot despre un dating show, dar care nu se va lăsa cu nunți, dedicat persoanelor trecut de 30 și de 40 de ani care vor o nouă șansă la iubire. Dianna Rotaru va fi în locul prezentatoarei Simona Gherghe timp de cinci săptămâni, de luni până vineri de la ora 14:00. 

Noul show presupune ca mai multe fete și băieți vor locui în aceeași casă, de data asta fără soacre, așa cum este formatul „Mireasa”.  

„Este un nou început pentru fetele pe care le vedeți, sunt superbe, gata de un nou pas important în viața lor. Azi sunt adevărate dive, pentru că au pus emoție, au făcut sacrificii pentru a veni aici. Unele au făcut drumul cu avionul. Avem o premieră cu mari emoții. Fiecare femeie își dorește să fie înțeleasă, ascultată. Eu sper că vom reuși să unim sufletele pereche. Proiectul Provocarea destinului îi are ca protagoniști pe cei trecuți de 30. Dragostea nu are vârstă. Vor fi doar cinci săptămâni. E un timp foarte scurt în care se vor întâmpla lucruri intense”, a dezvăluit Dianna Rotaru despre noua emisiunea, care se va numi „Provocarea destinului”.

Simona Gherghe va reveni pe post la sfârșitul lunii august, căci toamna va începe cel de-al 8-lea sezon „Mireasa”!

„Carevasăzică sunt în vacanță… Am vrut să postez încă de ieri, dar am adormit lemn cu copiii. Eu încă aștept vacanța, ca atunci când eram la școală și număram zilele, cu bucuria și nerăbdarea aia a lucrurilor și locurilor care vor veni, vara aia cu zile lungi și leneșe, cu aroma de pepene și porumb fiert, cu nuci verzi, cu piele mirosind a mare și a sare, cu bagaje făcute și desfăcute, cu înghețată multă (aici se vor bucura copiii, pentru ei niciodată nu e de ajuns).

Sunt în vacanță și, de azi, voi trăi toate minunile astea! PS. Vă mulțumesc pentru încă un sezon în care ne-ați ales zi de zi! Sunteți în inima mea!”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.