Enrique Iglesias și Anna Kournikova s-au căsătorit în secret?!

0

Fanii lui Enrique Iglesias au fost puși în alertă la sfârșitul săptămânii trecute, când fratele acestuia, Julio Iglesias Jr., a sugerat că acesta s-a căsătorit în secret cu Anna Kournikova, celebra jucătoare de tenis.

Cântărețul a surprins pe toată lumea când, în cadrul unui interviu acordat unui post TV din Spania, Iglesias Jr. a sugerat că mama lui, Isabel Preysler, și-a văzut toți copiii căsătoriți „cel puțin o dată”.

Întrebat dacă Enrique și Anna au avut o ceremonie mică, acesta a râs și a oferit un răspuns care a lăsat loc de interpretări.

„Ce n-a făcut el a fost o nuntă mare. El și Anna sunt împreună de ani și au trei copii frumoși împreună”, a spus cântărețul, potrivit Daily Mail.

Acesta a fost, însă, întrerupt de prezentatoarea TV: „Stai, nu mai vorbi, pentru că vei fi pus într-o postură compromițătoare”.

De asemenea, atunci când a fost întrebat dacă mama lui și-a văzut cei cinci copii căsătoriți, el a afirmat: „Cel puțin o dată, da”.

După aproape 25 de ani de relație, cântărețul spaniol Enrique Iglesias și fosta jucătoare de tenis Anna Kurnikova s-ar fi căsătorit.

Nunta ar fi avut loc în secret și a fost ceva modest, fără fotografii sau declarații solemne. Cei doi s-au întâlnit în 2001 la filmările videoclipului Escape. În 2017, ei au devenit părinți pentru prima dată. Anna a născut gemeni – un fiu Nicholas și o fiică Lucy, iar în 2020 li s-a mai născut o fiică, Masha. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.