Sharon Stone, diagnostic crunt pus de medici

0
Sharon Stone
Sharon Stone a dezvăluit că medicii i-au descoperit în corp o tumoare fibroidă de mari dimensiuni, în urma unui diagnostic greșit.

Actrița în vârstă de 64 de ani a explicat, în mediul online, că a fost diagnosticată cu o afecțiune greșită, pentru care i s-a prescris un tratament epidural dublu, menit să o scape de dureri. Problemele de sănătate au continuat să apară, durerile s-au intensificat, așadar Sharon Stone s-a dus la un alt medic, pentru o a doua opinie. Spre uimirea ei, a aflat că are o tumoare fibroidă mare care trebuie extirpată de urgență.

„Am primit un alt diagnostic greșit și am trecut printr-o procedură [medicală] incorectă. De data aceasta, un tratament epidural dublu. Din cauza durerilor insuportabile, m-am dus la un alt medic, pentru o a doua opinie – am o tumoare fibroidă mare. Doamnelor, în special: nu vă lăsați amăgite. Apelați la o a doua opinie! Vă poate salva viața. Mă voi odihni 4-6 săptămâni pentru recuperare completă. Mulțumesc pentru îngrijorarea voastră. Totul este bine”, a transmis Sharon Stone.

Nu este prima data când actrița trece prin operația de extirpare a unei tumori. În 2021, Sharon Stone a dezvăluit în cartea sa biografică “The Beauty of living twice”, că medicii au fost nevoiți să-i îndepărteze câteva tumori benigne din corp, mai “mari decât sânul ei”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.