Shaormeria manelistului Tzancă Uraganu, închisă! Ce nereguli au descoperit autoritățile

0
Tzancă Uraganu

Ghinion teribil pentru Tzancă Uraganu. Nici nu și-a deschis bine shaormeria din București că deja a fost închisă de autorități.

ANPC a lipit un afiș pe geamul shaormeriei localizate în centrul Bucureștiului:

„În această unitate, reprezentanții AUTORITĂȚII NAȚIONALE PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR au dispus măsura de OPRIRE TEMPORARĂ PRESTARE SERVICII”, este mesajul lipit pe ușa restaurantului.

Protecția Consumatorului (ANPC) ar fi descoperit nereguli grave, în urma controalelor.

Shaormeria lui Tzancă ar urma să fie închisă maximum trei luni de zile. Dacă neregulile vor persista, afacerea ar putea fi închisă definitiv. Până în prezent, nu se cunosc informații precise despre eventuale ingrediente expirate sau condiții de igienă precare, din restaurantul manelistului.

În toamna anului trecut, Tzancă Uraganu intrat în lumea afacerilor, deschizându-și un business cu mâncare. Călcând pe urmele lui Dorian Popa, Tzancă își deschisese o shaormerie în două orașe, dintre care una în Capitală.

La inaugurare, manelistul tzancă Uraganu bloca un bulevard din Capitală oferind sute de shaorme gratis la ceea ce s-a vrut deschiderea propriei shaormerii. Doar că după acest moment, fast-food-ul lui Tzancă n-a mai vândut nimic.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.