Sfatul lui Gwyneth Paltrow pentru ștergerea cearcănelor înainte de fiecare covor roșu

0
Gwyneth Paltrow

Actrița Gwyneth Paltrow a dezvăluit produsul minune pe care îl folosește pentru a afișa un look proaspăt și odihnit înainte de fiecare eveniment.

Transformată într-o femeie de afaceri de succes, Gwyneth Paltrow este un adevărat guru la Hollywood. Obsedată de sănătate și frumusețe, actrița în vârstă de 49 de ani și-a lansat linia de produse cosmetice în 2008.

Goop, marca actriței, este un succes uriaș și are mulți admiratori. Dacă anumite sfaturi de bunăstare susținute de vedetă pe rețelele ei de socializare sunt adesea puse la îndoială pentru că sunt considerate periculoase pentru sănătate, ea ne împărtășește și sfaturi de frumusețe pe care le împrumutăm de la ea.

Recent, ea a accesat contul de Instagram „Goop” pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri cu urmăritorii ei. Actrița americană a profitat de ocazie pentru a împărtăși produsul pe care îl folosește pentru a-și șterge cearcănele și a scăpa de umflături atunci când se pregătește pentru un eveniment major.

Pentru a etala un aspect plin de viață și luminos, Gwyneth Paltrow folosește măștile hidratante pentru ochi ale lui Jillian Dempsey. „Întotdeauna aplic aceste măști hidratante pentru ochi de la Jillian Dempsey și folosesc instrumentul ei de masaj vibrator Gold Bar”, a explicat Gwyneth.

„Când vine vorba de umflarea pielii, această combinație face minuni. Acești plasturi răcoritori netezesc liniile fine și oferă ochilor un plus de hidratare. În plus, formula este plină de ingrediente precum acidul hialuronic și uleiul de migdale, care calmează ochii uscați. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați măștile să acționeze timp de 10-15 minute și masați partea inferioară a ochiului cu un instrument de masaj adecvat pentru a pătrunde în produs și a stimula circulația sângelui.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.