Ce spune Oana Moșneagu despre prietenia dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

0
Oana Moșneagu

Vlad Gherman (29 de ani) și Oana Moșneagu (31 de ani) formează un cuplu din august 2021, dar au ținut secretă relația până la începutul acestui an, când au decis că-i momentul să dezvăluie adevărul.

Se știu însă de mai mulți ani, de pre vremea când jucau într-un alt serial produs de Ruxandra Ion, Fructul oprit. La vremea aceea, Vlad forma un cuplu cu actrița Cristina Ciobănașu (25 de ani). În prezent, cei trei actori joacă împreună în serialul „Adela”.

Vlad și Cristina s-au despărțit anul trecut după 9 ani de relație, dar au rămas prieteni, prietenie care nu pare s-o deranjeze pe Oana.

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a declarat Oana Moșneagu în mediul online.

Oana și Vlad s-au mutat împreună

Luna trecută, Vlad și Oana s-au mutat împreună. „Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar, pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră. E un pas important în orice relație și, pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis: «Hai să ne mutăm»”, a explicat Vlad Gherman.

„Am ales să rămânem la mine pentru că ne place mai mult apartamentul ăsta. E foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că vă întrebați, este faptul că, în zona în care aveam masă, am pus un dulap, un șifonier, tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier. Am zis ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă”, a mai spus actorul.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.