Adda, mărturisiri cutremurătoare: „Nu mai eram acum aici”. Ce a salvat-o pe vedetă

0
adda

Adda traversează una dintre cele mai delicate perioade din viață. Artista a fost diagnosticată cu boala Borelia Lyme, motiv pentru care a decis să lase deoparte cariera muzicală.

Din nefericire, din cauza faptului că a stat fără tratament atât de multă vreme, Adda ar fi putut chiar să moară. Un singur lucru a salvat-o pe solistă. Invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Adda a vorbit despre diagnosticul crunt primit de la medici, dar și despre timpul în care doctorii au crezut că are alte probleme de sănătate. Din cauza faptului că boala nu a fost corect identificată din timp, aceasta a ajuns într-un stadiu destul de avansat.

Artista a explicat că singurul lucru care a salvat-o de la moarte a fost decizia ei de a scoate din regimul său anumite alimente și de a lua vitamine și suplimente care să o ajute pentru problemele pe care credea inițial că le are. „Dacă nu luam acele vitamine și suplimente, dacă nu țineam acel regim, când am scos anumite alimente, nu mai eram acum pe canapea cu tine”, i-a spus ea lui Răzvan Simion.

Adda a mai povestit că momentul în care a decis să se testeze pentru Borelia Lyme a fost cel în care i-a amorțit piciorul pe ambreiaj. De asemenea, când a filmat clipul pentru piesa ”Paranoia”, Adda nu își simțea jumătate de față.

„Eu am presimțit ce am. Am fost la mulți doctori, am întrebat și de Borelia Lyme. Mi s-a spus că sunt nebună, am fost la psiholog. Mi-am dat seama când mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, m-am dus, m-am testat. Când am filmat ”Paranoia”, nu îmi simțeam jumătate de față. Am început tratamentul, vor urma doi ani de tratament, dar o să fie bine”, a mai adăugat Adda.

Adda a recunoscut că este optimistă și că vrea să lupte pentru a se vindeca.

„Nu vreau să plâng, e dimineață, m-am machiat frumos. Dar nu e de plâns, acum simt că trăiesc cu adevărat. Mă bucur de absolut tot. Vreau să fac muzică frumoasă. Și sunt convinsă că mă voi vindeca. I-am pus numele Goguț chestiei asta din mine. Așa am simțit eu. La început, vorbeam cu el. Acum îl ignor. Sunt pregătită să mă vindec din toate punctele de vedere. Eu simt că, sufletește, sunt vindecată 90%.”, a concluzionat Adda.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.