Creatorul Squid Game, anunţ despre al doilea sezon. Ce se întâmplă cu personajul principal

0
squid game

Hwang Dong-Hyuk, producătorul coreean al serialului Squid Game, care a făcut senzaţie după lansarea pe Netflix, a dezvăluit ce se va întâmpla cu sezonul al doilea.

Continurea cu sezonul al doilea a fost confirmat încă de la finalul anului trecut de Netflix. „A fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru al doilea sezon, așa că aproape că nu avem de ales”, a spus Hwang Dong-Hyuk, conform New York Post.

„Da, voi spune că va exista într-adevăr un al doilea sezon. Este în capul meu chiar acum. Sunt în procesul de planificare în prezent”, a mai adăugat producătorul coreean, care a mai adăugat că personajul principal din primul sezon, Seong Gi-Hun, interpretat de actorul Lee Jung-Jae, va avea un rol surprinzător în al doilea sezon.

Serialul Squid Game („Jocul Calamarului”) s-a clasat pe locul 1 în zeci de țări, iar fanii au etichetat filmul ca fiind plină de violență excesivă. Acum, Hwang Dong-Hyuk a mai dezvăluit că are în lucru un film care se va numi Killing Old People Club sau K.O. Club, bazat pe un roman scris de Umberto Eco: „Va fi mai violent decât Squid Game!”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.