Serialul „South Park” râde de Vladimir Putin în cel mai recent episod – VIDEO

0
South Park

Serialul animat „South Park”, realizat de Trey Parker şi Matt Stone, este primul care abordează războiul din Ucraina. Episodul intitulat „Back to the Cold War” a fost difuzat miercuri în Statele Unite.

Intitulat „Back to the Cold War” (Revenirea la Războiul Rece), acest episod din al 25-lea sezon menţionează o ameninţare de război nuclear în lume şi râde de preşedintele rus Vladimir Putin.

În ceea ce priveşte pericolul unui potenţial război, consilierul de orientare în şcoala elementară din South Park, Mackey stârneşte teamă în rândul elevilor realizând cu ei exerciţii de siguranţă în cazul unei bombe nucleare în incinta şcolii.

De asemenea, el cere şcolii să finanţeze construirea unui adăpost anti-atomic şi speră să cumpere casete cu filme vechi de spionaj din anii 1980 precum „Jocuri de război” sau „Invazia roşie”, care imaginează al Treilea Război Mondial.

Deodată, în mijlocul intrigii, preşedintele rus îşi face apariţia şi dansează cu bustul gol în biroul său. El este reprezentat bătrân şi mai agresiv pentru că „nu mai este la fel de viril ca înainte”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.