Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, este însărcinată cu al treilea copil

0
Raluca Pastramă

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a anunțat că este însărcinată și că se pregătește să devină mamă la mai puțin de două zile după ce artistul a anunțat că iubita sa îi va naște un băiat peste câteva săptămâni.

Din iunie 2021, solistul formează un cuplu cu make-up artista Yasmine Ody (26 de ani), alături de care, anul acesta, va deveni tată pentru a treia oară.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală. Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare. (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus artistul pe scenă, în timpul unui concert susținut de 1 Martie, potrivit Spynews.

Pepe și Raluca au împreună două fetițe

La rândul ei, Raluca va deveni mamă pentru a treia oară alături de iubitul ei, Ibrahim (27 de ani).

„Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca Pastramă, conform Cancan. Se pare că Raluca este în ultimul trimestru al sarcinii și peste mai puțin de trei luni își va ține în brațe cel de-al treilea copil.

Pepe și Yasemine Ody se cunoscut de mai mulți ani, din 2017, însă formează un cuplu abia de anul trecut. Raluca Pastramă l-a cunoscut anul trecut, în vară, pe tânărul de origine arabă.

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat la finalul anului 2020. Cei doi au împreună două fete, pe nume Maria, în vârstă de nouă ani și Rosa Alexandra, de șase ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.