Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă: „Casă de piatră!”

0
anamaria prodan

Anamaria Prodan face tot posibilul să arate că nu este afectată de despărţirea de fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf.

Recent, vedeta a fost prezentă la nunta unor prieteni foarte buni. Aceasta a postat pe Instagram o imagine, alături de care a transmis un mesaj.

„Va iubesc cu toată puterea cu care eu pot să iubesc pe cineva pe acest pământ ❤️#casadepiatra❤️”,a scris ea pe Instagram.

„Scumpa noastră prietenă, îți mulțumim pentru că ești în viața noastră și ne arăți că iubești iubirea și o susții din sufletul tău frumos! Te iubim draga noastră!”, „îți mulțumim din străfundul inimilor noastre și suntem recunoscători pentru forța extraordinară care ești TU, pe care am primit-o și pentru faptul că ne ești alături în călătoria noastră. TE IUBADORAM!”, au fost comentariile celor doi soți.

Sexy-impresara a atras toate privirile cu ținuta sa, care îi pune în valoare silueta. Anamaria Prodan a purtat o rochie din mătase, de culoare maro, la care a adăugat o geantă de mână Hermes Birkin în aceeași nuanță.

„Superbă, superbă”, „Acest aspect!”, „Totdeauna elegantă, un stil pur”, au fost comentariile fanilor la postarea cu ținuta impresarei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.