Șapte aplicații care pot înlocui Whatsapp

0

Whatsapp este una dintre cele mai populare aplicații la nivel global, uneori însă se întâmplă să pice, așa cum s-a întâmplat zilele trecute, punând în dificultate utilizatorii.

Din fericire există alternative și vi le prezentăm mai jos, potrivit businessinsider.com.

Prima aplicație care poate înlocui Whatsapp este Telegram. Aceasta este o aplicație de mesagerie populară care oferă chat vocal, video și text, dar și mai multe opțiuni de securitate.

De exemplu, apelurile vocale sunt criptate automat de la un capăt la altul, iar aplicația oferă un mod de chat secret în care textele sunt, de asemenea, criptate de la un capăt la altul, plus că au un cronometru de autodistrugere.

Totodată, Telegram este una dintre puținele aplicații care vă permite să blocați aplicația în sine, astfel încât, dacă cineva are acces fizic la telefon, tot nu vă poate citi mesajele din Telegram. Este gratuită pentru iPhone, Android și rulează chiar și într-un browser.

O a doua alternativă este aplicația Signal, care este extrem de puternică din punct de vedere al securității și este și gratuită. Aplicația mizează foarte mult pe confidențialitate, cu o criptare completă de la un capăt la altul a conversațiilor vocale, video și text atunci când discutați cu alți utilizatori Signal.

Threema este o altă alternativă pentru Whatsapp, care însă costă 5 dolari. Aceasta este, de asemenea, una dintre puținele aplicații care nu vă cere să vă înregistrați sau să confirmați contul folosind numărul de telefon, ceea ce o face extrem de anonimă.

Facebook Messenger este deja bine cunoscut publicului larg. Aplicația este gratuită și include toate elementele pe care le are și Whatsapp precum mesageria vocală, video și text, dar și autocolante și GIF-uri.

Kik este o altă alternativă care are o componentă socială care facilitează întâlnirea de noi persoane cu care să discutați, dacă sunteți în căutarea a ceva mai mult decât o modalitate de a rămâne în contact cu prietenii și familia.

Skype, o altă alternativă pentru Whatsapp, a avut întotdeauna o anumită orientare către afaceri, așa că s-ar putea să nu fie pe placul utilizatorilor ocazionali.

Pe de altă parte, la bază este o aplicație de comunicare, dar și de recreere. Prin intermediul ei se pot realiza chat-uri vocale, video și text, precum și schimburi de fișiere.De asemenea, puteți înregistra apeluri video și vocale atunci când utilizați Skype pe desktop.

Ultima alternativă pentru Whatsapp este aplicația Viber. Într-adevăr, nu este una atât de cunoscută, însă este foarte ușor de utilizat. Este gratuită atât pe Android cât și pe iPhone și are funcții de chat vocal, video și de text și face acest lucru cu criptare end-to-end pentru o comunicare sigură.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.