ABOUT YOU: o nouă colecție capsulă creată de Katy Perry

0
Katy Perry

Pe 2 noiembrie 2022, ABOUT YOU va prezenta o colecție capsulă internațională cu una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume: Katy Perry. Inspirată de stilul unic și expresiv al lui Katy, capsula, formată din 81 de piese, va fi disponibilă exclusiv în toate cele 26 de magazine online.

Toamna aceasta ABOUT YOU se concentrează pe o vedetă pop celebră în lume: Katy Perry. Pe lângă succesele sale muzicale, artista s-a remarcat întotdeauna prin pasiunea ei puternică pentru modă, iar asta a făcut ca de-a lungul anilor Katy să fie recunoscută pentru ținutele ei colorate și deosebite.

„Când desenez ceva, fie că este vorba de haine sau pantofi, mă gândesc mereu: „Aș purta asta?” Iar pentru această capsulă cu ABOUT YOU răspunsul este „Da!”. Mi-a plăcut să asortez aceste piese cu pantofii din Colecția Katy Perry pentru toamnă/iarnă și tu poți obține aceste look-uri de neuitat pe aboutyou.com”, spune Katy Perry.

Colecția capsule se concentrează pe o selecție de materiale diferite, cu accent pe țesături ecologice și diferite senzații tactile. Materiale inovatoare, cum ar fi PU pe bază de apă și piele pe bază de plante, au fost folosite pentru a oferi alternative durabile, păstrând în același timp nota specială a lui Katy. Aproape fiecare piesa are un detaliu unic si de recunoscut, caracteristic pentru Katy și look-urile ei, potrivit pentru a fi purtată în fiecare zi dar și pentru o noapte mai glamour datorită inserțiilor decupate, strasurilor, fermoarelor și detaliilor semi-transparente.

Colecția se caracterizează prin nuanțele sale de toamnă precum verde, maro, roz închis și violet, precum și prin modele speciale – imprimeuri leopard și metalice. Rezultatul este un look pentru toată lumea inspirat de Katy Perry.

„Suntem încântați că un superstar mondial și un artist de calibrul lui Katy lucrează cu noi. Ea a fost implicată la fiecare pas, de la dezvoltarea produsului până la conceptul creativ și campania finală. Totul este 100% Katy”, spune Sofia Hagemeier, Team Lead Exclusive Cooperations ABOUT YOU.

Toată lumea o cunoaște pe Katy Perry, dar cine este ea cu adevărat? Răspunsul la această întrebare a fost punctul de plecare pentru această primă colaborare. După cum spune motto-ul ABOUT YOU: toate colaborările trebuie să fie cât mai personale și concrete. Prin urmare, de această dată brandul a dorit să creeze ceva și mai aproape de starul pop. Conceptul filmării, desfășurată la Los Angeles, prezintă o poveste plină de paradoxuri atât vizual, cât și din punct de vedere al conținutului.

„Întreaga scenă este plasată într-o atmosferă plină de farmec, dar în același timp paradoxală inspirată din anii ’60, îmbogățită apoi de o atmosferă nostalgică dată de locație, Motelul Roz din Valea Soarelui, unde eleganța se întâlnește cu bucuria, reprezentând o zi normală dar cu o notă extravagantă oferită de detalii luxoase și colorate. Contrastul este creat prin fotografiarea ținutelor exagerate într-un mediu autentic, nefiltrat”, explică Julian Jansen, Director Content la ABOUT YOU.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.