Roxana Vancea a plătit 20.000 de euro ca să scape de cel mai mare complex al ei

0
Roxana Vancea

Roxana Vancea a avut probleme cu dantura, iar timp de patru ani a purtat aparat dentar. Din păcate, după ce a renunțat la el, dinții erau drepți însă inestetici și subțiri.

Vedeta a apelat la un medic stomatolog care a ajutat-o să zâmbească din nou.

Roxana Vancea a obținut zâmbetul dorit

Transformarea dentară a făcut-o să aibă din nou încredere în ea.

„Începusem să am complexe. Patru ani am purtat aparat dentar și nu am zâmbit deloc. Mă chinuiam mai mult. După ce am renunțat la aparat, am scăpat de o problemă, dar am dat de alta: dinții se îndreptaseră, dar erau foarte subțiri, sensibili. Am zis că nu este ok, nu pot să stau cu ei așa și am mers din nou la stomatolog.”, a spus Roxana Vancea.

Vedeta a ajuns pe mâna medicilor stomatologi, care după două ședințe, i-au reparat dinții. În sfârșit, Roxana a avut dantura perfectă.

„Totul s-a derulat în doua etape. Prima etapă a presupus frezarea dinților și a durat vreo 5 ore, iar a doua a durat 4 ore și nu a mai fost atât de grea. Pentru că am stat atât de mult la clinică, a trebuit să apelez la tot familionul să stea cu micuțul meu.

Procedurile au costat-o 20.000 de euro

Eu alăptez și vă dați seama că nu a fost atât de ușor, a trebuit să îi las dimineața lapte acasă, în sticlă, apoi pentru că am fost anesteziată, înainte să îl alăptez pe bebe a trebuit sa arunc primul lapte. Nu am avut voie să iau calmante pentru că nu este bine pentru cel mic. Dar, după două săptămâni, medicul mi-a pus fațetele pe toți dinții, am crezut că leșin când m-am văzut în oglindă.

Dacă înainte nici măcar nu zâmbeam, acum râd cu gura până la urechi, pentru că sunt foarte fericită de transformarea asta. Am avut încredere de la început în medicul meu și iată că mi s-a îndeplinit visul. Niciodată nu am avut dinții atât de frumoși!”, a mai spus Roxana Vancea, care a optat pentru fațete ceramice și coroane din zirconiu pe implanturi.

Toate procedurile au costat-o pe Roxana 20.000 de euro, potrivit click.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.