Cine va juca rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre starul pop

0
madonna

Actriţei Julia Garner, cunoscută din serialul „Inventing Anna”, i s-a oferit rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre starul pop, au declarat pentru Variety surse familiare cu proiectul.

Garner a devenit favorita dintre peste o duzină de candidate, a adăugat o persoană din interior, şi s-a vorbit mai multe luni despre ea ca fiind favorită pentru rol – un proiect pe care Madonna îl va regiza. Se aşteaptă ca echipa lui Garner să accepte oferta, a spus o altă sursă.

Filmul este produs de Universal Pictures şi va urmări primele zile ale artistei adesea controversate şi regină a reinventării perpetue.

Preşedinta Universal Filmed Entertainment Group, Donna Langley, a câştigat scenariul într-un război de licitaţii cu mai multe studiouri, iar Amy Pascal este producător.

Odată cu anunţul, Madonna a spus că speră să „transmită călătoria incredibilă pe care mi-a făcut-o viaţa ca artist, muzician, dansator – o fiinţă umană, care încearcă să-şi croiască drum în această lume. Accentul acestui film va fi întotdeauna pe muzică. Muzica m-a făcut să continui şi arta m-a ţinut în viaţă. Sunt atât de multe poveşti nespuse şi inspiratoare şi cine este mai potrivit decât mine să le spună. Este esenţial să împărtăşesc călătoria roller coaster a vieţii mele cu vocea şi viziunea mea”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.