Cum se înțelege, de fapt, Betty Salam cu mama ei vitregă, Roxana Dobre

0

Betty, fiica lui Florin Salam, a decis să pună capăt zvonurilor legate de relația tensionată cu Roxana Dobre. Iată că acum tânăra a spus care e, de fapt, relația cu soția părintelui ei.

Betty susține că are o relație minunată cu Roxana Dobre și nu înțelege de ce unii oameni spun că nu ar avea o relație tocmai bună. Ea spune că se înțeleg de minune și chiar se văd destul de des.

„Am o relație foarte bună cu Roxana Dobre. Spre deosebire de oamenii care vorbesc fel și fel de chestii despre noi, ne înțelegem foarte bine”, a spus Betty pentru Click.ro.

Fiica lui Salam spune că tatăl ei a organizat o nuntă colosală, care a necesitat extrem de multă energie din partea tuturor. Atât mirele cât și invitații au făcut un tur de forță când au celebrat evenimentul până în zorii zilei la un local de lux din stațiunea Mamaia. Betty a mărturisit că au încercat-o foarte multe emoții în acea zi mare pentru tatăl ei.

„A fost foarte obositor. Am avut parte de foarte multe energii și, oarecum, a fost așa, o zi obositoare. Așa-i la nuntă. Am avut emoții pentru tata. M-am simțit ca și cum aș fi trecut eu prin sentimentele alea.

Avea emoții, dar tata știe cel mai bine să le stăpânească. El când e foarte emoționat, pare calm. S-a controlat foarte bine. Mi-a plăcut că s-a odihnit. A fost o muncă să se trezească de dimineață, să se pregătească”, a declarat Betty.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.