Robert, noul iubit al Deei Maxer, rupe tăcerea despre relația cu dansatoarea

0

Deea Maxer deja și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, pe nume Robert, la scurt timp după divorțul de Dinu Maxer.

Vedeta și-a asumat deja noua relație cu Robert și au început să se afișeze împreună și pe rețelele sociale. Robert este specialist în vânzări și achiziții auto și, de asemenea, este pasionat de motociclete.

Deea Maxer a fost cea care a postat prima fotografie pe Instagram alături de noul partener, iar ulterior a pus și el o imagine în care apar îmbrățișați, în descrierea căreia a scris „Love in Vama Veche”. 

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, au spus surse apropiate din anturajul celor doi, conform Click.

Deea Maxer și-a asumat noua relație cu Robert la nici două luni de la semnarea actelor de divorț. Mai mult de atât, dansatoarea de belly dance pare că are foarte mare încredere în această relație, din moment ce și fiica sa l-a cunoscut deja pe noul partener al mamei sale. După relația de 18 ani încheiată cu un divorț, Deea și Dinu Maxer au decis să locuiască în același bloc însă la etaje diferite. Fiul lor locuiește în apartament cu tatăl său, în timp ce fetița locuiește cu Deea. Dinu a încercat la rândul să își refacă viața alături de o femeie pe nume Ada, însă lucrurile nu au funcționat așa cum și-a dorit și s-au despărțit recent.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.