Ce a ajuns să facă Dana Marijuana pentru bani: „Dacă mergi pe colo și pe colo, tot mai strângi”

0

Dana Marijuana este o cântăreață cunoscută de muzică rap și hip-hop, care s-a făcut remarcată la începutul anilor 2000.

Dar odată cu trecerea timpului, Dana Marijuana a început să fie tot mai rar chemată la petreceri private. Artista trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, iar astfel a fost nevoită să scadă din tariful el la evenimentele private.

Cântăreața a recunoscut că acceptă să cânte chiar și pentru 100 de euro.

„Lumea nu prea mă cheamă la petreceri, toți zic: „A, nu, Dana e scumpă, cântă pe bani mulți, n-o chemăm!”. Dar nu este deloc adevărat. Merg la zile de naștere, în casele oamenilor, și cânt și „La mulți ani!” dacă vor pentru 100 de euro.”, a mărturisit Dana Marijuana în cadrul unui interviu.

În schimb, atunci când vorbim despre festivaluri și spectacole mari, Dana Marijuana cere sume mult mai mari pentru că este conștientă că bugetul este mult mai mare decât cel al unui eveniment privat.

„Lumea nu mai are bani, dar, ca artist, dacă mergi, pe colo și pe colo, tot mai strângi. La spectacolele mari, la festivaluri, am un onorariu mai mare, firește, între 500 și 1.000 de euro, dar acolo poți negocia altfel, pentru că există un buget mare. Sunt fericită să cânt, să bucur oamenii, să fiu în lumina reflectoarelor”,  a mai spus Dana Marijuana.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.