Salma Hayek împărtășește secretul „dezgustător” al fizicului ei impresionant la 56 de ani

0

O femeie în vârstă de cincizeci de ani poate fi simbolul feminității ei, iar Salma Hayek este cea mai bună dovadă în acest sens. Cea mai recentă postare a vedetei de la Hollywood, în care își etalează trupul incredibil, a devenit un mare succes și nu a lăsat pe nimeni indiferent. De asemenea, ne-a determinat să aflăm care este secretul din spatele strălucirii ei impresionante și frumuseții care sfidează vârsta.

Noua ei postare ne-a tăiat răsuflarea.

Vedeta a împărtășit o serie de instantanee cu cei peste 24 de milioane de fani pe Instagram, arătând-o ieșind din ocean și într-o barcă la apus. Într-o altă fotografie, ea este văzută scufundându-și părul în apa sărată în timp ce arată la fel de glorioasă ca întotdeauna.

Ea a scris în postare: „De fiecare dată când am nevoie să mă simt reînnoită, sar în ocean.” Și a adăugat și o traducere în spaniolă.

Salma purta un costum de baie din 2 piese galben strălucitor în care și-a etalat corpul perfect, brațele tonifiate și corpul bronzat. Fanii s-au grăbit să o laude pe actrița de 56 de ani și să-i umple postarea cu peste 2 milioane de aprecieri și peste 16.000 de comentarii.

O persoană a scris, „Să arăți atât de tânăr la 50 de ani ar trebui să fie ilegal, așa cum ar fi”, în timp ce un alt urmăritor a remarcat: „Am crezut că asta a fost o întoarcere în timp!”

„Poțiunea” ei pentru tinerețe veșnică

Cu câțiva ani în urmă, Salma a dezvăluit că bea ceașcă pe zi de supă de oase despre care spune că „este foarte bună pentru a te menține tânăr”. Și chiar dacă Salma a recunoscut că băutura este „oarecum dezgustătoare”, ea a remarcat că îi place să facă asta datorită tuturor beneficiilor pe care le are.

Vedeta a explicat: „Iei mai multe oase de vită și le fierbi lent pentru multe, multe ore”. Apoi adaugă o lingură de cidru de mere. Potrivit Salmei Hayek, amestecul „ajută la restructurarea țesuturilor pielii, părului și unghiilor”.

Păstrează totul simplu

De asemenea, Hayek explicase anterior că nu a apelat la Botox și nu face cu adevărat rutine de antrenament intens. Ea a remarcat că plimbarea câinilor este „versiunea ei de exercițiu”.

Acestea fiind spuse, Salma este o  fană a „yoga restaurativă” în care își ține corpul „într-un mod în care mușchii sunt activați toată ziua.”

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.