Rihanna rupe barierele stilului tradițional de gravidă

0
rihanna

Rihanna va deveni mămică anul acest. Vedeta și-a anunțat sarcina când burtica era foarte vizibilă și a făcut-o într-un mod inedit. RiRi nu numai că atrage atenția mass-mediei și a milioane de urmăritori, dar și stilul ei de maternitate face furori. Cântăreața nu se teme să poarte crop tops și să-și expună burtica.
Femeile de rând și nu numai sunt uimite de stilul de maternitate al Rihannei. Vedeta transmite un vibe pozitiv prin ținutele sale!

Bunicile și mamele noastre își ascundeau burtica purtând rochii largi, făcându-și sarcina aproape invizibilă. Din fericire, lucrurile s-au schimbat și mai multe viitoare mămici poartă haine potrivite care le subliniază formele. Motivul posibil este că în zilele noastre femeile încă mai lucrează în timpul sarcinii și pot călători sau merge la sală, așa că au nevoie de opțiuni vestimentare mai diverse.

Cu toate acestea, Rihanna a depășit cu mult tendințele actuale. Nu se teme să poarte ținute revelatoare cu abdomenul expus, făcând sarcina stilată, chiar și pe vreme rece. Nu putem contrazice faptul că RiRi este o icoană a modei, dar look-urile ei de sarcină sunt ceva deosebit.

Într-un interviu, ea a spus: „Încerc să mă bucur cât de mult pot. Și moda este unul dintre lucrurile mele preferate, așa că, știi, sfidăm ceea ce înseamnă chiar să fii însărcinată. Uneori poate deveni inconfortabil și astfel poți să rolul rolul și să te prefaci.”

Se pare că principalul mesaj al stilului lui RiRi este că sarcina nu este o barieră în a purta orice vrei. Poți purta crop tops când ești însărcinată cu încredere, iar Rihanna este un exemplu perfect de femeie care trăiește unul dintre cele mai vesele momente din viață și arată ca o adevărată zeiță.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.