Antonia, provocatoare pe Instagram. A lăsat totul la vedere!

0
antonia

Antonia este una dintre cele mai atrăgătoare femei din România dar și din lume. Artista a fost singura româncă din topul celor mai frumoase femei din lume, în 2018, top realizat de una dintre cele mai prestigioase publicaţii.

Evident, de-a lungul timpului, Antonia a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a arată tuturor că arată perfect, aşa că a pozat, în repetate rânduri, în ipostaze care mai de care mai sexy. Şi, de fiecare dată, încă de la începutul carierei ei în muzică, Antonia a reuşit să transforme o fotografie într-o imagine care se califică în topul celor mai sexy poze din showbiz-ul românesc.

Viitoarea soție a lui Alex Velea face din nou furori pe Instagram. Antonia s-a fotografiat într-o costumație multicoloră. Și-a expus picioarele tonifiate și a lăsat la vedere și o parte din posteriorul său.

foto: Instagram

Comentariile nu au întârziat să apară! Primul care a reacționat a fost chiar Alex Velea. Solistul a comentat: “O, doamne!” și a adăugat mai multe pictograme care ilustrează flăcările. Corina Bud, Sore, Otniela și Diana Munteanu au fost alte vedete impresionate de imaginea cu Antonia.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.