Ce job și-a găsit Yulia Chernitskaya, refugiata din Ucraina care a primit 200 de lei de la un bătrân. Acum vrea să-i returneze banii

0
Yulia Chernitskaya

Yulia Chernitskaya a devenit cunoscută după ce a primit 200 de lei de la un bătrân într-o benzinărie din Brașov. Frumoasa refugiată din Ucraina spune că ar vrea să-l caute pe bărbat pentru a-i returna suma respectivă.

Instructoarea de fitness a venit în România pe 5 martie, împreună cu cele patru fete pe care le are, la câteva zile după ce Rusia a invadat Ucraina.

Yulia Chernitskaya a locuit iniţial la Moieciu, după care a mers la București pentru a-și întâlni câțiva prieteni din New York și pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale, iar în prezent s-a stabilit aproape de Brașov şi lucrează ca instructoare de fitness la centrul de fitness Belaqva.

Acum vrea să-l reîntâlnească pe bărbatul care i-a oferit 200 lei şi să-i returneze banii.

„Nu m-am gândit niciodată că gestul meu de recunoștință față de un om bun va da naștere unei astfel de reacții în România. Acel om a făcut ceva care m-a luat cu totul prin surprindere, nimeni nu mi-a dat vreodată bani pe stradă. M-am simțit jenată și rușinată, pe de o parte, dar am avut și un sentiment de recunoștință care pur și simplu m-a copleștit. ”Acel om nici măcar nu mi-a spus numele lui, a făcut acel gest din adâncul inimii lui și pur și simplu nu a știut că va fi judecat de atâția oameni.

Nici eu nu m-am gândit la asta, la acea vreme. Aș vrea să-l întâlnesc din nou, să-i mulțumesc și să le arăt copiilor că gestul său a fost unul sincer de susținere pentru Ucraina. El a văzut că sunt bine îmbrăcată, că nu conduc cea mai ieftină mașină, dar nu s-a gândit la asta. Așa că m-a emoționat. Aș vrea să-i returnez banii și chiar ceva peste, dar nu cred că-i va lua. Așa sunt românii, din câte am remarcat: dacă îți oferă ajutor și îi refuzi, se simt ofensați. Poate mă înșel, dar asta este senzația pe care mi-au lăsat-o”, a spus Yulia Chernitskaya pentru Fanatik.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.