Rebel Wilson a anunțat nașterea primului ei copil. Ce nume a ales și prima fotografie cu bebelușul

0
Rebel Wilson

Actrița Rebel Wilson a devenit mamă. Vedeta din „Pitch Perfect” a anunțat luni nașterea fiicei sale, căreia i-a pus numele Royce Lillian. Fetița „s-a născut săptămâna trecută dintr-o mamă surogat”, potrivit contului ei de Instagram.

„Nici nu pot să descriu dragostea pe care o am pentru ea, este un miracol frumos!” a scris Wilson. „Sunt mereu recunoscătoare tuturor celor care au fost implicați, (știți cine sunteți), au trecut ani de zile… dar am vrut în special să mulțumesc minunatei mame surogat care a purtat-o ​​și a născut-o cu atâta har și grijă.”

Numind nașterea copilului ei „cel mai bun cadou”, actrița a mai scris că este „gata să-i ofere micuței Roycie toată dragostea sa”.

„Învăț repede… mult respect pentru toate mamele”, a scris Wilson. „Mândră că sunt în clubul vostru.”

În iunie, Wilson a făcut public faptul că are o relație cu designerul de modă Ramona Agruma. De la postarea ei din iunie, relația lui Wilson cu Agruma a fost urmărită suficient de atent pentru ca zvonurile de logodnă să apară în jurul cuplului. Înainte de weekend, mai multe reviste au raportat că sunt pe cale să se căsătorească.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.