Meghan Markle s-a răzgândit. Vrea titluri regale pentru copiii ei

0
meghan markle

Meghan Markle s-a răzgândit în ceea ce privește titlurile regale ale copiilor săi. Aceasta își dorește acum ca cei doi copii ai săi și ai Prințului Harry să dețină titluri de prinț și prințesă, potrivit mirror.co.uk.

Comentatorul regal Neil Sean susține că ducesa de Sussex nu era de acord cu importanța titlurilor regale. În anul 2020, ea și Prințul Harry au rămas fără titlurile de Altețe Regale, după ce au renunțat la rolurile de seniori ai Casei Regale britanice. Însă, ei pot utiliza titlurile de duce și ducesă de Sussex.

În prezent, copiii lui Harry și Meghan nu dețin niciun titlu regal, ei fiind cunoscuți sub numele de Archie Harrison Moutnbatten-Windsor și Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Neil Sean a afirmat acum că Meghan Markle și-a schimbat părerea văzând cât de utile sunt titlurile atât pentru Prințesa Eugenie, cât și pentru sora acesteia, Prințesa Beatrice. Așadar, fosta actriță este determinată să se agațe de ele.

Pe de altă parte, ducesa de Sussex a declarat, în martie 2021, în timpul interviului acordat celebrei Oprah Winfrey, că nu i se par atât de importante titlurile.

Însă acum, comentatorul regal sugerează că Meghan „și-a schimbat radical părerea cu privire la titluri” și consideră că este important pentru ea și copiii ei să își păstreze titlurile regale. „Harry și Meghan sunt hotărâți să se agațe de aceste titluri regale. După mai multe discuții, Meghan a decis că titlurile ar fi un lucru bun, nu doar pentru ea, ci și pentru copiii ei”, a afirmat Neil Sean.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.