Probleme pentru Emily Burghelea la anunțarea sexului celui de-al doilea bebeluș

0
Emily Burghelea

Emily Burghelea urmează să devină mamă pentru a doua oară, vestea fiind dată chiar de simpatica vedetă în urmă cu doar câteva luni. Chiar dacă mai are puțin până își va cunoaște bebelușul, nu a aflat sexul bebelușului!

Prietenii ei se vor ocupa de organizare unui gender reveal. Într-un interviu recent, Emily Burghelea a povestit că, la primul copil, nu a putut aștepta prea mult și a rupt plicul, pentru a afla sexul bebelușului. În schimb, acum i l-a înmânat unor prieteni, care se vor ocupa de organizarea unui petreceri, unde invitații vor afla dacă este fetiță sau băiețel.

Însă gender reveal-ul n-a mai avut loc, așa cum plănuiese vedeta. Emily Burghelea a vrut să facă evenimentul la casa din care s-a mutat după ce s-a născut Amedea, însă chiriașii pe care îi avea acolo nu au putut elibera la timp spațiul.

Petrecerea a fost reprogramată, de data asta punându-se vremea rea în calea vedetei. Emily a vrut să facă mica petrecere în curtea casei sale, însă din cauza ploii, nu a mai fost posibil. Vedeta i-a anunțat pentru a doua oară pe invitați că se amână din nou, nu se știe pentru ce dată.

„Era plănuit să-l facem în weekend. Prima dată, am plănuit să-l facem la un restaurant. Apoi, am spus că am avut petrecerea de ziua mea săptămâna trecută, am spus că e prea mult pentru mine, fiind și însărcinată, mai sunt și cu Amedea, să facem iar la restaurant e o bătaie de cap”, a povestit ea pentru FANATIK.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.