Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Theo Rose. Ea e cea care a îndreptat-o spre muzică

0
Theo Rose

Theo Rose a avut o mulțime de reușite pe plan profesional și pe plan personal în acest an. A început o nouă relație amoroasă, cu regizorul Anghel Damian, joacă într-un serial pe Pro TV, „Clanul”, a devenit jurat la „Vocea României”, și cel mai important poate, a rămas însărcinată cu primul ei copil.

Pe Theo o știe o țară întreagă mai ales că în ultimul timp aceasta s-a remarcat prin numeroase reușite profesionale. Cântăreața are o relație de excepție cu fratele și cu sora ei. Raluca Diaconu, sora artistei are 35 de ani și este foarte carismatică.

Theo a declarat de foarte multe ori că are o relație foarte apropiată cu Raluca, iar aceasta este și ea artistă și profesoară de canto. Mai mult, Theo mărturisește că cea care a îndrumat-o către muzică a fost chiar sora ei.

„Raluca m-a îndreptat către muzică, ea şi-a descoperit dorinţa de a cânta, de a fi artistă, pe la 16 ani. Părinţii mei n-au fost deschişi la început, pentru că fiind la ţară, şansele să ajungi mare artistă erau minime.Nu puteai ajunge să cânţi la evenimente. Există multe exemple în jurul nostru, dar nu-ţi închipui că poţi fi chiar tu unul dintre aceia care au succes.Pe mine ai mei m-au susţinut din răsputeri, dar pe sora mea nu, la începuturile ei, când şi-a dorit să cânte. N-au fost întru totul de acord cu ideea asta. Până când ea a început să se descurce singură şi nu a mai avut nevoie de susţinere, le-a arătat că merge într-o zonă curată şi că lumea asta nu este aşa cum îşi închipuie ei.După care eu când am ales la fel, muzică, părinţii m-au lăsat pe mâna soră-mii şi ea s-a ocupat de tot ce ţine de cultură muzicală, îndrumarea către o tehnică vocală bună şi tot ce au însemnat festivaluri de muzică”, a povestit Theo Rose pentru click.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.