Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

0
Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut public de Familia Regală.

Tabloul oficial al Ducilor a fost pictat cu ocazia celei de-a 40-a aniversări a lui William, sărbătorită pe 21 iunie, și a fost expus la Muzeul Fitzwilliam al Universității Cambridge, joi, 23 iunie.

Primul tablou oficial al ducilor de Cambridge

Tabloul este primul de acest fel de care beneficiază cuplul regal și este pictat de multipremiatul artist britanic Jamie Coreth.

Imaginea îi înfățișează în întregime pe Ducii de Cambridge și respectă cu fidelitate trăsăturile celor doi, ba chiar aduce mai degrabă cu o fotografie.

Ducesa de Cambridge poartă o rochie verde smarlad, din paiete, o creație The Vampire’s Wife (unul dintre brandurile favorite ale lui Kate pentru evenimentele publice la care ia parte), pantofi cu toc Manolo Blahnik și cercei cu perle. Prințul William are o postură degajată și poartă un costum bleumarin. Pictorul a ales să-i redea pe Duci privind în depărtare.

Kate Middleton a mai purtat rochia în care a fost pictată în 2020, în timpul unei vizite la Dublin.

Pictura a fost dată în lucru anul trecut de către Cambridgeshire Royal Portrait Fund, susținut de Cambridge Community Foundation, ca un cadou pentru Ducii de Cambridge din partea comunității.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.