Shakira, însărcinată a treia oară? Imaginile care au stârnit vâlvă în plin scandal cu Pique – VIDEO

0
shakira

Shakira și Pique trec printr-o despărțire dureroasă, după 12 ani de relație. Separarea celor două vedete a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal, mai ales că s-a zvonit că fotbalistul i-a călcat strâmb partenerei sale de viață.

O nouă informație aruncă în aer relația celor doi. Presa din străinătate scrie că Shakira ar putea fi însărcinată.

Shakira ar fi însărcinată din nou

Jurnaliștii de la Marca notează că Shakira ar putea fi din nou însărcinată. Zvonul a apărut imediat după ce artista și-a lansat un nou videoclip.

„Shakira a trecut prin schimbări majore în viața ei în ultima vreme. În mijlocul mult mediatizatei despărțiri, cântăreața columbiană se confruntă cu zvonuri privind o posibilă sarcină. În noul clip, Shakira dansează pentru proiectul NBC la care lucrează.

Userii de pe sociale media au postat nenumărate comentarii legate de abdomenul Shakirei, care pare voluminos în timpul dansului. Shakira nu a făcut încă niciun comentariu pe acest subiect, care, cu siguranță, ar indica un nou capitol în viața ei.”, a transmis sursa anterior citată.

Shakira s-a mutat de acasă

Spaniolii scriu că vedeta s-a mutat deja din casa lor din Barcelona. S-a vehiculat că artista ia în calcul să se stabileacă în Statele Unite, împreună cu cei doi copii. De partea cealaltă, jucătorul celor de la FC Barcelona se distrează prin cluburile de noapte. El a fost dat de gol de o femeie de afaceri.

Pique a vrut să se ascundă cu presupusa amantă în Suedia. Însă patroana unui club i-a fotografiat și a publicat imaginea pe rețelele de socializare. Ea a recurs la acest gest după ca să se răzbune pe spaniol, după ce acesta l-a refuzat pe fiul ei, scriu cei de la Daily Mail.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.