Denisa Filcea și Flick au devenit părinți. S-a aflat, în sfârșit, sexul copilului

0

Denisa Filcea și Flick au devenit părinți. Cei doi au ținut secret sexul copilului, iar dar acum, când totul este clar, au ales un nume cu adevărat special pentru bebeluș.

Flick a devenit tată de fetiță

Soția „Domnului Rimă” a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, astfel că marea veste din showbiz-ul românesc a fost făcută chiar de către Flick, care i-a compus și o poezie fiicei sale, unde i-a dezvăluit și numele.

„Visul devine realitate / Fiindcă de azi încolo este / O inimă în plus ce bate / Lâng-ale noastre, în poveste. Cuvintele nu pot transpune / Emoția și bucuria / De-a ține-n brațe o minune. Bine-ai venit, Eva Maria!”, este postarea lui Flick pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

Semnificația specială a numelui

Eva-Maria este un nume cu adevărat special, deloc ales la întâmplare. Potrivit specialiștilor, prenumele Eva este unul ebraic, fiind format din termenul „Hai” în sensul că „Trăiește, dă viață, viață, sursa vieții”. De asemenea, conform Bibliei, numele Eva a fost al primei femei de pe pământ, semnificația acestuia fiind „mama celor vii”.

În calendarul ortodox, numele Eva este celebrat pe data de 1 martie (Evadochia), iar potrivit celui catolic, pe data de 6 septembrie. Maria are, de asemenea, o semnificație cel puțin la fel de puternică. Cel de al doilea prenume al micuței este expresia purității, purtat de mama lui Iisus Hristos, fiind cel mai popular nume în toate culturile.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.