Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni. De ce a ascuns sarcina

0
Magda Pălimariu

Magda Pălimariu este una dintre vedetele care prezentau rubrica meteo. Vedeta a surprins pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată. Îndrăgita prezentatoare a ascuns public sarcina, timp de 7 luni.

Vedeta în vârstă de 42 de ani s-a retras pentru o perioadă de pe micile ecrane, pentru a petrece mai mult timp cu soțul ei și familia acestuia, care locuiește în Norvegia.

„Ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul. Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami. (zâmbește)”, a declarat Magda pentru revista VIVA! Tot pentru Revista Viva, Magda a dezvăluit că va avea un băiețel.

Sarcina nu a fost ușoară pentru Magda Pălimariu, în primele cinci luni, confruntându-se cu ceva probleme.

„Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe. (râde) Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate”, a mai dezvăluit vedeta PRO TV pentru sursa citată.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.