Tot ce trebuie să știi despre SAGA Festival. Când începe, ce artiști urcă pe scenă și cât costă biletele

0
SAGA Festival

SAGA Festival, organizat în perioada 3-5 iunie, aduce la Arena Naţională o scenă de 150 de metri deschidere şi 40 de metri înălţime. Elementul central ar Scenei Source va fi icosaedrul, simbolul SAGA, care va fi încărcat cu efecte speciale, lumini, lasere şi artificii.

Toţi cei care vor să-şi ridice brăţările SAGA din timp şi să aibă astfel un acces mai uşor în festival, pot face acest lucru după cum urmează: Brăţările pentru abonamentele GA şi VIP şi biletele de 2 zile pot fi ridicate, începând de astăzi, 30 mai, de la Mega Mall (intrarea din bd. Pantelimon, etaj 1), Promenada Mall (etaj 1) şi Arena Naţională (Bd. Basarabia 37-39), Brăţările pentru biletele de o zi şi cele pentru minori pot fi ridicate, începând din 31 mai, de la Arena Naţională (Bd. Basarabia 37-39).

Afrojack, Black Coffee, Deadmau5, DJ Snake, Elderbrook, Fedde Le Grand, Fisher, Marshmello, Meduza, Ofenbach, Purple Disco Machine, R3HAB, Salvatore Ganacci, Sickick, Tiesto, Timmy Trumet şi mulţi alţi artişti internaţionali şi locali vor veni la Bucureşti în primul weekend din iunie.

SAGA Festival este un eveniment cu un concept impresionant, biletele și abonamentele fiind puse la vânzare de ceva vreme și au prețuri diferite. Pentru prima zi festivalierii trebuie să scoată din buzunar 325 de lei pentru zona VIP și 225 pentru cei cu vârsta peste 14 ani.

A doua zi, sâmbătă, 4 iunie 2022, prețul pentru VIP este de 625 de lei, iar pentru GA se ridică la suma de 425 de lei. În ultima zi de festival oamenii trebuie să plătească 899 de lei pentru VIP și 599 de lei pentru GA.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.