Prețul incredibil al unei porții de sarmale la restaurantul lui Florin Călinescu din București 

0

Florin Călinescu are propriul său restaurant în București, în zona Tineretului, unde se mănâncă preparate românești.

Cei care-i calcă pragul sunt impresionați de porțiile mari de mâncare și de prețurile decente. O ciorbă de perișoare sau de văcuță costă aici, de exemplu, 19 lei, iar una de legume sau de fasole este 16 lei.

O porție de sarmale de 500 de grame, cu mămăligă și ardei costă 44 de lei, în timp ce o porție de varză călită cu ciolan costă 42 de lei.

Pentru un șnițel pane clienții trebuie să scoată din buzunar 32 de lei, iar pentru o pomana porcului 41 de lei. În ceea ce privește pastele, prețul unei porții variază de la 32 la 38 de lei, în funcție de felul acestora.

”Hai, bre și la Cluj! Avem loc aici și oameni cu pungă largă, așa că deschide și la Cluj un local”, i-a transmis un internaut, lui Florin Călinescu, potrivit stiridecluj.ro.

La 67 de ani, Florin Călinescu s-a hotărât să își ia la revedere de la agitația și poluarea orașului, așa că s-a mutat la țară! Vedeta locuiește acum în comuna Babana, din județul Argeș, unde a reușit să își pună pe picioare o mică fermă, în casa părintească.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus, recent, Florin Călinescu.

Cultivă roșii, vinete, cartofi și e tare mândru de recolta din grădina sa, mai ales că totul e…bio! Florin Călinescu postează foarte des imagini inedite cu viața simplă de la țară: fie culegând legume și fructe din grădină, fie curățând cartofi, fie purtând haine modeste.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.