Ovidiu Lipan Țăndărică, mire la 70 de ani. Cine e aleasa lui

0

Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește la 70 de ani. Artistul a anunțat că vrea să facă nunta cât mai repede posibil.

Artistul se pregătește să își oficializeze relația cu femeia alături de care se simte fericit și cu care este împreună de mai mulți ani.

El a afirmat că toate detaliile pentru nuntă sunt deja pregătite. Artistul a recunoscut că i-a fost teamă să se îndrăgostească mulți ani, și asta pentru că a vrut să evite suferința în urma vreunei decepții. 

„Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

Percuționistul și viitoarea sa soție s-au întâlnit pentru prima dată la Muzeul Țăranului Român unde cei doi s-au îndrăgostit pe loc. Artistul vorbește întotdeauna cu drag despre aleasa sa, spunând mereu că este o femeie cultivată, care a studiat la Paris.

„Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică, potrivit click.ro.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.