Premiile Oscar. Accesul la gală, condiționat de certificatul de vaccinare. Ce reguli vor trebui să respecte invitații

0
premiile oscar

La premiile Oscar 2022 participanții vor avea nevoie de dovada vaccinării împotriva COVID-19, transmite Variety.

După cum a raportat pentru prima dată New York Times, Academia de Arte și Științe Cinematografice a stabilit joi că toți nominalizații și invitații trebuie să prezinte dovada vaccinării și să aibă cel puțin două teste PCR negtive. Cei care efectuează și se prezintă la ceremonia de premiere, în schimb, nu vor fi nevoiți să prezinte dovada vaccinării, ci vor fi testați riguros.

Este o măsură aspră a Academiei, deoarece pe 9 februarie se anunțase că organizatorii galei nu vor cere participanților să prezinte dovada vaccinării. Potrivit unei surse, decizia de a nu solicita dovada vaccinării prezentatorilor și interpreților se încadrează în acordul de revenire la locul de muncă din cauza COVID-19 dintre Alianța Producătorilor de Film și Televiziune și sindicate. Acordul oferă companiilor de producție opțiunea de a solicita vaccinări împotriva COVID-19 pentru Zona A — distribuția producției și echipa care lucrează cel mai aproape cu actorii — dar nu este o cerință.

Ceremonia de anul acesta a premiilor Oscar va invita 2.500 de nominalizați și oaspeți la Dolby Theatre, care de obicei găzduiește peste 3.300 de persoane. Potrivit Times, oaspeții și nominalizații așezați în secțiunile orchestră și parterre ale teatrului nu vor fi obligați să poarte măști de față. Cu toate acestea, cei așezați la mezanin trebuie să poarte mască, deoarece vor fi așezați mai restrâns.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.