Smiley a lansat ultimul episod muzical din serialul „Mai mult de-o viaţă” – VIDEO

0
Smiley

Smiley dezvăluie finalul poveştii de iubire în 5 acte din serialul său muzical „Mai mult de-o viaţă” odată cu lansarea ultimului episod care dă şi numele proiectului.

După povestea unei prietenii infantile ce naşte o iubire iniţial inocentă, apoi pasională şi, într-un final trădată, Smiley dă acum verdictul: este final sau continuare în iubirea începută în primul episod şi încercată de drame în următoarele?

„Iubirea moare sau supravieţuieşte parcursului unei vieţi? Sufletele iartă şi se regăsesc sau păstrează urmele suferinţei şi închid porţile? În fiecare poveste, verdictul depinde de protagonişti. În serialul „Mai mult de-o viaţă”, finalul este spus de noi, de Gina şi de mine, şi de felul în care vedem noi iubirea”, anunţă Smiley ultima filă din serialul său muzical în 5 acte.

După ce primele patru episoade ale serialului, „Locul sfinţeşte omul”, „Nu mai există dup-aia”, „Purtat de vânt” şi „Mi-aduc aminte” au spus povestea copilăriei fericite, a adolescenţei tumultuoase, a drumului spre succes şi a iubirii pasionale, dar trădate a trei buni prieteni, „Mai mult de-o viaţă” pune punctul pe I şi arată chipul iubirii mature, traversate de timp şi drame, dar şi de pasiune şi destin.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.