Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție de 30.000 de euro. Despre ce este vorba?

0
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu își spune mai nou Queen B și îi place tot ce înseamnă nou în materie de tehnologie estetică. Vedeta spune că nu se oprește până nu ajunge la cea mai bună formă.

Aceasta vrea să mai bifeze o nouă operație estetică, pentru care este dispusă să scoată 30.000 de euro din conturi.  Diva urmează să-și schimbe dantura, astfel că fațetele și implanturile vechi vor fi schimbate cu unele de ultimă generație.

„Bianca are grijă de fiecare apariție a ei, urmează să meargă la Timișoara ca să-și schimbe fațetele dentare în unele mai noi, rezistente, mai scumpe, să aibă dinți mai frumoși. Ea dă mulți bani pe intervenții, este tot ce contează pentru ea la nivel fizic, ușor narcisistă, dar are și de ce.”, a declarat o sursă apropiată, pentru Click!

Vedeta are o lucrare dentară realizată la o clinica din Timișoara, iar acum și-a schimbat-o, însă procesul nu este final. „Mi-am mai făcut și dinții. Am niște dinți frumoși pentru că am un medic stomatolog bun, iar eu am avut niște probleme reale cu dantura, printre care și o parodontoză.”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu pe InstaStories.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.