Pleoapele căzute: 4 sfaturi profesionale pentru a vă deschide ochii cu machiaj

0

Semn al anilor care trec, genetică, stres, lipsă de somn… Este greu să eviți pleoapele căzute! Deși acest lucru nu va afecta pe toată lumea, este totuși un lucru extrem de comun și, mai presus de toate, extrem de natural, să ai pleoapele căzute. Dacă este posibil să le reducă prin utilizarea conturului ochilor, combinată cu gesturi bune, este, din păcate, dificil, dacă nu imposibil, să le elimini. În timp ce unii oameni apelează la proceduri de medicină estetică, trebuie să recunoaștem că această soluție poate fi costisitoare și invazivă!

În acest caz, alte persoane se bazează pe efectele machiajului. Într-adevăr, cu produsele potrivite, instrumentele potrivite, acțiunile potrivite și puțin antrenament, orice este posibil! Nu mai este un secret, machiajul nu înseamnă doar să adaugi puțină culoare feței tale, ci acum este la fel de eficient ca o baghetă magică. Pentru a-ți rafina nasul, evidențiază-ți pomeții datorită conturării, pentru a-ți lărgi ochii. Pentru a vă camufla cu succes pleoapele căzute cu machiaj și pentru a vă lumina ochii, iată ce trebuie să faceți.

Cum să ridici pleoapele căzute fără intervenție chirurgicală? Sfaturi de machiaj profesional

Apariția pleoapelor lăsate poate îngreuna rapid aplicarea machiajului. Din fericire, astăzi este extrem de ușor să găsești tot felul de sfaturi de la profesioniștii în machiaj pentru a da un efect de lifting pleoapelor căzute, fără a trece printr-o intervenție chirurgicală.

Privește drept înainte

Într-un interviu acordat pentru Current Woman, Michel Coulombe, make-up artist citat de Femme Actuelle, indică faptul că este important să te machiezi în timp ce privești drept înainte, mai ales când vrei să creezi un look de tip smoky-eye. 

Fă o linie de creion de ochi pe pleoapele căzute

Dacă eyelinerul și pleoapele căzute de multe ori nu merg bine împreună, cu acest sfat, vești bune, este istorie străveche! Pe contul ei de TikTok, @sefanabeauty , makeup artist profesionist, vă prezintă sfatul ei rapid și simplu pentru a obține un creion demn de un profesionist, indiferent de gradul de lăsare al pleoapelor:

Luați fardul de pleoape pe o perie înclinată și trageți o linie, îndreptând vârful cel mai înclinat al pensulei către capătul sprâncenelor. Folosește mânerul celeilalte perii pentru a te ajuta, pe care îl așezi în diagonală, începând din partea laterală a narii și urcând spre capătul sprâncenelor;
Alăturați nivelul sprâncenelor exterioare cu linia dvs. Asigurați-vă că țineți ochii deschiși, cu fața la o oglindă , astfel încât rezultatul să fie în concordanță cu forma naturală a pleoapelor.

Ridicați pleoapele căzute cu machiaj

Pentru acest sfat apelăm la makeup artistul @sefanabeauty pe care o găsim, de data aceasta, pe contul ei de Instagram. Pentru a ridica pleoapele căzute, experta folosește un corector, pe care îl plasează cu atenție. Ea recomandă să aplicați corectorul din partea de jos a colțului exterior al ochilor, deplasându-vă în sus spre tâmple, sub vârful sprâncenei.

Greșeala de evitat

La rândul său, Michel Coulombe a sfătuit, în interviul său cu Femme Actuelle, să nu faceți o greșeală foarte frecventă atunci când machiezi pleoapele căzute: zâmbești când aplici blush.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.