Pantalonii tăi sunt prea strâmți în talie? Iată trucul rapid și ușor să-i lărgești!

0

Când scoatem pantalonii vechi din garderobă, ne dăm seama uneori că nu ni se mai potrivesc. Din fericire, există o soluție simplă și eficientă pentru a-i ajusta și pentru a evita să renunți la ei. 

Tocmai ți-ai pus pantalonii preferați fără dificultate, dar când vine timpul să închizi nasturele, nenorocire! Acesta din urmă nu-ți mai permite să te închei. Nu te panica! Să știi că este posibil să remediezi această problemă în doar câteva secunde.

Nu este nevoie să-ți iei rămas bun de la pantalonii tăi preferați în care nu te mai încadrezi, pentru că am găsit soluția minune. Acest sfat îl datorăm unui utilizator al platformei TikTok, care a venit în ajutorul nostru dezvăluind, într-un scurt videoclip, cum să-ți faci pantalonii mai mari în câteva secunde. Singura condiție: să aibă un elastic de păr. Până acum, este destul de simplu, oricine o poate face. 

Cum să mărești talia pantalonilor sau blugilor prea strâmți la burtă în câteva secunde?

Au devenit prea mici, din cauza unei mese grele, a unui uscător de rufe prost reglat sau pur și simplu a trecerii timpului… Motivele pentru care blugii noștri preferați nu ni se mai potrivesc sunt numeroase, dar nu vrem să ne despărțim de ei. Din motive sentimentale sau stilistice (vintage-ul este super trendy în acest moment), ne este greu să ne despărțim de anumite piese din garderoba noastră.

Este cazul lui Laurianne Mei, o influenceriță de modă franceză care efectuează în mod regulat teste de crash de frumusețe și care oferă și, din când în când, sfaturi în materie de modă pentru a ușura viața comunității sale. Sfatul său, care ne-a atras în mod deosebit atenția, a fost să mărească talia pantalonilor care devenise prea mică.

În primul rând, trebuie să iei un elastic de păr și să-l treci prin nasturele pantalonilor sau blugilor prea strânși. Apoi, trece cele două capete ale elasticului unul prin celălalt, pentru a crea un nod destul de strâns. În cele din urmă, pur și simplu agăță bucla formată cu elasticul de nasture regleaz-o în funcție de dacă vrei să fie mai strâns sau nu. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.