Patru zodii care te rănesc fără să-și dea seama

0

În timp ce unele semne zodiacale sunt maestre la dezamăgirea oamenilor la care țin, altele îi rănesc fără voie pe cei pe care îi iubesc cel mai mult. 

Din păcate, aceste patru semne zodiacale presară amărăciune în relațiile de prietenie, de iubire, în relațiile personale și profesionale, fără ca măcar să își dea seama. 

Berbec

Impulsiv și iute la mânie, Berbecul de regulă spune ceea ce simte, ceea ce gândește, fără a lua în calcul repercursiunile. Uneori cuvintele lor dor și jignesc atât de mult, încât nu înțeleg de ce cealaltă persoană a preferat să se distanțeze pentru o perioadă după o discuție purtată. Nativii nu își dau seama cât de dur este limbajul pe care îl folosesc și cât de greu atârnă cuvintele pe cântarul amiciției.

Faptul că spun mereu ceea ce gândesc fără a lua în calcul sentimentele celor din jur este în defavoarea Berbecilor care își pot pierde prietenii în urma unei banale discuții. Nativii nici măcar nu știu unde au greșit și cum l-au rănit pe celălalt. Berbecii trebuie să aibă grijă pentru că pot răni inimi fragile fără posibilitatea de a repara lucrurile.

Rac

Racii, cei mai emotivi nativi pun valoare pe sentimente pe trăiri și uneori nu-și dau seama că îi pot răni foarte rău pe cei din jur spunând doar cum se simt și prin ce momente trec. Pentru că Racii se gândesc la propriile sentimente, uită uneori de cum se simt cei din jurul lor și din cauză că au nevoie de atenție și de dovezi de iubire constante, relațiile lor pot avea de suferit. Oricât de concentrați ar fi Racii pe scopurile lor înalte de a avea relația perfectă și familia ideală, nu trebuie să uite că și ceilalți au sentimente, iar acestea pot fi rănite foarte ușor.

Balanță

Zodia justițiară, Balanța este cea care ține cu dreptatea, vrea ca lucrurile să fie echitabile de ambele părți, să existe un echilibru în toate și să se înțeleagă cu toată lumea. Din păcate, din dorința lor de a face dreptate, Balanțele pot îi răni pe cei din jurul lor. De asemenea, prin felul lor de a fi, Balanțele flirtează cu cei pe care îi consideră interesanți și nu știu câte suflete rănesc astfel, câte speranțe deșarte oferă și câtă durere provoacă cu șarmul lor. În plus, atunci când nativii află că cineva îi place, este bine să le dea acelor persoane un verdict clar, dacă sentimentele sunt reciproce sau nu, pentru a evita dezamăgirile.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt atipicii zodiacului. Pe ei îi interesează cu totul alte subiecte decât sentimentele celor din jur și nu prea prind semnalele de flirt atunci când cineva îi place cu adevărat. Așa că Vărsătorii rănesc sentimentele celuilalt în momentul în care nu manifestă interes față de persoanele care le mărturisesc sentimentele într-un fel sau altul.

Vărsătorului îi pasă cu adevărat de alte lucruri în viață, nu de persoane, ci de idei, de concepte, de dorințele lor, de aspirațiile înalte. În momentul în care nativii sunt invitații la o întâlnire romantică sau le este cerută prietenia, ar trebui să reacționeze într-un mod cât se poate de plăcut și gentil, pentru a nu răni sentimentele celorlalți.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.