Ozana Barabancea și-a speriat viitoarea noră: „Credea că sunt Bau Bau”

0

Ozana Barabancea a cunoscut-o pe iubita fiului ei, iar aceasta s-a temut la început de artistă. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fetei pe care băiatul ei o iubește.

De 4 ani, Andrew, fiul Ozanei Barabancea, este implicat într-o relație serioasă. Vedeta a cunoscut-o pe iubita fiului ei și a fost foarte încântată de ea, deși la început aceasta s-a temut de mama iubitului ei. 

Prima întâlnire dintre Ozana Barabancea și iubita fiului ei a fost una destul de încordată, pentru că tânăra se temea de artistă. Andrew a avut grijă să îi explice partenerei sale că totul o să fie în regulă, astfel că vedeta de la Antena 1 o îndrăgește foarte tare pe aceasta. De asemenea, artista își laudă „nora” și spune că este o adevărată gospodină. În pandemie, fata a locuit acasă la Ozana Barabancea.

„I-a fost frică de mine, săraca, credea că sunt baubau! I-a spus: «Mama e un om normal, nu e aia de la televizor!» Și la televizor, habar n-am dacă par așa rea. Ne-am înțeles bine din prima clipă. Am stat și în pandemie împreună. Am stat toți 4. Totul a fost OK. Sunt norocoasă. Gătește și ea, gătim toți sau pe rând. Slavă Domnului că e bine! Nu trebuie să facă nimic față de mine. În primul rând, are grijă și este atentă cu Andrew, asta este important. Eu sunt o cantitate neglijabilă, nu cred că despre mine este vorba. Este vorba despre ei, să se înțeleagă bine, să se completeze unul pe celălalt. Eu nu contez în ecuația aceasta. Îmi văd de lungul nasului.”

Într-un interviu pentru ego.ro, Ozana Barabancea a mărturisit că speră ca fiul ei să se căsătorească cu iubita lui. De asemenea, vedeta a mărturisit că este prima fată pe care Andrew a adus-o acasă.

„Sunt foarte bună, am cea mai minunată noră. Sper să fie noră, Doamne ajută! Suntem în post și rugăciunile sunt auzite! O iubesc enorm. Sunt de 4, 5 ani împreună. E o fată cuminte, frumoasă, deșteaptă, de casă! Sunt norocoasă. Da. (n.r. – a fost prima iubită pe care i-a prezentat-o) Suntem o familie de oameni cuminți.”

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.